Pe 13.12. 05:37
Nimipäivä: Seija

Etusivu
Harrastukset
Ajankohtaista
Lemmikit
Viihde
Pelit
Tunnilla
Pelit
Tunnilla
Keskipohjanmaa

AjankohtaistaKilpailuMini GepardiKp24

RuneScape

RuneScape - Nettiroolipelien ykkönen

RuneScapeJagexin tekemä javascript nettiroolipeli  RuneScape alkaa siitä kun luodaan itselleen mieluisan näköisen hahmon muokkaamalla  hahmon paidan, hiusten ja jopa ihon väriä. Sen jälkeen se ilmestyy RuneScapen harjoittelukenttään jossa ainakin vasta-alkanut pelaaja pääsee jyvälle pelin ideasta joka on hahmon kehittäminen erillaisissa asioissa esim. kalastus, kokkaus, taistelu, malmin louhiminen ja siitä aseita tekeminen sekä erillaisien tehtävien suorittaminen josta aina saa jotain palkinnoksi joka voi olla esim. kehitystä jossain taidossa tai rahaa (RuneScapen raha = gp = goldpoint).

RuneScapea pelataan sivulla www.runescape.com ja siitä on sekä ilmainen ja maksullinen versio (free ja member) jotka eroavat siinä että maksullisessa on enemmän vihollisia ja pari uutta asetta, lisää kehitys mahdollisuuksia, pari uutta toimintoa ja tehtävää.

RuneScapesta tekee hauskan ainakin se että jokainen vastaan tuleva hahmo on yleensä toinen pelaaja jonka kanssa voi jutella niin privaatissa kuin julkisessa muodossa ja että sitä pelataan ympäri maailmaa joten voi yllättäin saada chattikaverin vaikkapa Englannista.

RuneScapessa monet ovat luoneet oman claanin (jengiporukan) jolla on omat nettisivut (sivut on helpointa tehdä Avidgamerssiin, www.avidgamers.com) ja omat sisäiset tapahtumat.

Peli sopii siinä 8 - 35 vuotiaille.

 

Linkkejä RuneScapeen liittyviin sivuihin:

- tip.it/runescape, www.scapeboard.com, www.zybez.com, www.avidgamers.com/muscot (oma klaanini).

 

Ps. Tää on yks klaani johon voi liittyä jos pelaa RuneScapea www.avidgamers.com/muscot. Jos on jotain kysyttävää pelistä nii mailaa osotteeseen shaotaga@mbnet.fi.

 

Kirjoittanut:

X_Friction_X


Pelit
RuneScape
Arvostele peli
Sims: Elämäntarinat


Päätoimittaja:
Lassi Jaakkola

Toimitus:
Puh. (06) 8272 000 (keskus)
Fax. (06) 8220 208
Sähköposti: toimitus@kpk.fi


Kosila Digimedia